Váš košík je prázdný!
Složení klobás a alergeny
Složení klobás - čabajky - vepřové maso, vepřové sádlo, vepřové kůže, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: E250), kořenící směs (dextróza, koření, látka zvýraňující chuť a vůni: E621, barviva: E160c, E120, aroma, jedlá sůl, extrakty koření), jedlé vepřové střívko
miniviržinky - vepřové maso, hovězí maso, škrob, jedlá sůl, koření, aroma, vepřová bílkovina, cukr, antioxidant: E301, konzervant: E250. Složení jedlého střeva: želírující látka: E401, stabilizátor: E460, regulátor kyselosti: E327
lovecký salám - vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, dextróza, koření, startovací kultura mikroorganismů, konzervant: dusitan sodný, sušený česnek, antioxidant: erythorban sodný
Složení sýrů: Blaťácké zlato - mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, barvivo annatto norbixin, Primátor - sýry, voda, máslo, tavicí soli (E 339, E 450, E 452), Sýrové korbáčky - mléko, mlékárenské kultury, sůl, Camembert a Hermelín - pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, sýrařské kultury, ušlechtilá plíseň penicillium candidum
Alergeny v klobásových kyticích - výrobky mohou obsahovat tyto alergeny: vejce, mléko, sóju, ořechy, hořčici, celer, skořápkové plody -
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, oxid siřičitý a siřičitany E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228
Klobásové kytice Terno, Tambo, Budvárek, Svijany, Lotynka, Klobásová kytice s pivem a Kytice s alkoholem obsahují alkohol. Prodáváme pouze osobám starším 18 let!
- Uchovávejte v teplotě: +2 až +25 °C
- Bílý povlak na povrchu klobás je vysrážená sůl, není na závadu
Složení kytic lze upravit po domluvě dle preferencí zákazníka.