• ZAVOLEJTE NÁM: 776 776 524
0 item:
 x 

Váš košík je prázdný!

Složení klobás a alergeny

 

Složení klobás - čabajky - vepřové maso, vepřové sádlo, vepřové kůže, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: E250), kořenící směs (dextróza, koření, látka zvýraňující chuť a vůni: E621, barviva: E160c, E120, aroma, jedlá sůl, extrakty koření), jedlé vepřové střívko

miniviržinky - vepřové maso, hovězí maso, škrob, jedlá sůl, koření, aroma, vepřová bílkovina, cukr, antioxidant: E301, konzervant: E250. Složení jedlého střeva: želírující látka: E401, stabilizátor: E460, regulátor kyselosti: E327

lovecký salám - vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, dextróza, koření, startovací kultura mikroorganismů, konzervant: dusitan sodný, sušený česnek, antioxidant: erythorban sodný

Složení sýrů: Blaťácké zlato - mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, barvivo annatto norbixin, Primátor - sýry, voda, máslo, tavicí soli (E 339, E 450, E 452), Sýrové korbáčky - mléko, mlékárenské kultury, sůl, Camembert a Hermelín - pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, sýrařské kultury, ušlechtilá plíseň penicillium candidum

Alergeny v klobásových kyticích - výrobky mohou obsahovat tyto alergeny: vejce, mléko, sóju, ořechy, hořčici, celer, skořápkové plody -
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, oxid siřičitý a siřičitany E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228 

Klobásové kytice Terno, Tambo, Budvárek, Svijany, Lotynka, Klobásová kytice s pivem a Kytice s alkoholem obsahují alkoholProdáváme pouze osobám starším 18 let!

  • Uchovávejte v teplotě: +2 až +25 °C
  • Bílý povlak na povrchu klobás je vysrážená sůl, není na závadu

Složení kytic lze upravit po domluvě dle preferencí zákazníka.

 
  • Adresa: Okružní 33, Brno
  • Telefon: +420 776 776 524 
  • Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Číslo účtu: 2600203660/2010
  • Po - So: 8.30 - 19.00; Ne: 8.30 - 18.00

Nejoblíbenější